Ponuda i potražnja

Može li bizarnije? Studentica razvila neobičan biznis kojim zarađuje i do desetak tisuća kuna mjesečno

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Iako studenti obavljaju različite poslove da si financijski olakšaju studiranje, ova je Amerikanka razvila pravi biznis.Studentica (21) za portal BoldSky otkriva da mjesečno zaradi oko desetak tisuća kuna na pomalo neobičan i bizaran način. Putem interneta prodaje vlastito korišteno donje rublje, da bi poboljšala stanje na računu tijekom studiranja.


Donje rublje kupuje u većim količina po jeftinijoj cijeni, a zatim po jednom paru zaradi oko 750 kuna. BoldSky navodi da cijena može ovisiti o tome koliko je dugo nosila jedan par donjeg rublja. Otkrila je i da kupci mogu dobiti njezine slike u naručenom donjem rublju, prije nego li par gaćica proda za veću cijenu.


Studentica je proučavala marketinške studije da bi prikupila što više informacija o potražnji kupaca i njihovim fetišima. Pored prodaje donjeg rublja, studentica je otkrila još jedan neobičan fetiš kod kupaca i ubrzo ga unovčila. Radi se o tome da jedan od njezinih redovnih kupaca ima fetiš na pazuh. Kupac joj petnaest minuta “miriši” pazuh, što mu studentica naplaćuje oko 3,000 kuna,