Jenna Thompson

Model za bikinije otkriva zašto ne može naći dečka: Korisnici društvenih mreža poludjeli

Portal Novilist.hr

FOTO/Twitter

FOTO/Twitter

Gledateljima nije sjelo što je Thompson izjavila da je razlog zbog kojeg ne pronalazi pravu ljubav, taj što je  "previše lijepa".Jenna Thompson (36), majka dvoje djece i model za bikinije, našla se na meti korisnika društvenih mreža. Razlog tome je njezina izjava da ne može pronaći ljubav jer je „prelijepa“.


Thompson je za britansku jutarnji emisiju otkrila da se „dobri muškarci zbog nje osjećaju ugroženo, te da je slobodna već dvije godine, tijekom kojih je preživjela katastrofalne spojeve“, prenosi Toronto Sun.


„Prelijepa sam da bih pronašla ljubav. Mislim da plašim muškarce, pogotovo one dobre. Čini mi se da privlačim muškarce koji žele samo jednu stvar“ rekla je voditeljima.
Dodala je i da privlači muškarce koji ne traže ništa ozbiljno. Aplikacije za spojeve je nazvala „minskim poljem“.


Thompson je postavljeno pitanje bi li promijenila svoj izgled za „onog pravog“.


„Ako se promijeniš, nikada nećeš biti istinski sretan. Koliko dugo možeš nositi masku prije nego ista klizne s lica?“, odgovorila je, dodajući da je pomalo izbirljiva.  


„Volim muškarce koji su tetovirani i izgledaju dobro, koji se brinu za sebe i naravno – idu u teretanu“.


Nije trebalo dugo čekati da se gledatelji jave s komentarima.


„’Previše dobro izgledam da bih pronašla ljubav’. Ne čudi što ne ide daleko s ovim narcisoidnim stavom“, zaključuje jedan gledatelj.


„Gospođica ‘Fake’ misli da je prelijepa da bi pronašla ljubav. Zvuči kao da ima vrlo veliki napuhani ego“, dodaje drugi.


Oko negativnih komentara koje su joj gledatelji uputili, oglasila se i sama Thomspon. Za Daily Mail je izjavila da joj takvi komentari neće pokvariti dan. “Reći ću ono što mislim. Neću se povući samo zato što ljudima ne odgovara način na koji pričam o nekim stvarima”, zaključila je.