Bez objava zaruka

Mladoženja zabranio vlastitom bratu da mu se pojavi na vjenčanju, ali razlog je opravdan

P. N.

Foto iStock

Foto iStock

Mladoženjin brat nije popustio te je rekao da se onda neće pojaviti na vjenčanju, dok su njihovi roditelji "poludjeli" što se braća svađaju oko takve stvariBudući mladoženja koji je zabranio svojem bratu da mu se pojavi na vjenčanju još uvijek stoji iza svoje odluke, usprkos negativnoj reakciji njihove obitelji. Vjenčanje će se održati krajem veljače, a 28-godišnji Amerikanac prvotno je pozvao svojega brata i njegovu djevojku, ali je kasnije tu pozivnicu i povukao, piše MSN. 


Tijekom priprema za vjenčanje, brat mu je poslao poruku s fotografijom zaručničkoga prstena i najavom da će uskoro zaprositi svoju djevojku, čime će i drugi brat skoro stati pred oltar. Mladoženja je bio uzbuđen što se i njegov brat odlučio potpisati bračni ugovor te ga je odmah pitao kada planira zaprositi svoju djevojku. 


Brat mu je odgovorio da će vjerojatno to napraviti na njegovu vjenčanju na što se ovaj šokirao jer je nepisano pravilo kako se na vjenčanjima ne objavljuju zaruke, kao ni objave trudnoće. 
– Pitao sam ga šali li se, a on je rekao da se ne šali. Rekao sam mu da to nikako ne bi trebao napraviti jer je to iskazivanje nepoštovanja prema meni i mojoj budućoj supruzi, a on smatra kako je to dobro vrijeme jer bi u tom trenutku bila cijela obitelj na okupu – rekao je budući mladoženja o svojem iskustvu. 


– Nakon što sam mu rekao kako ću povući poziv njemu i njegovoj djevojci, rekao je da sam užasno bezobrazan. Iako sam mu rekao da može doći, samo ako ne zaprosi svoju djevojku na vjenčanju, on je cijelo vrijeme inzistirao da to napravi baš tada. 


Mladoženjin brat nije popustio te je rekao da se onda neće pojaviti na vjenčanju, dok su njihovi roditelji “poludjeli” što se braća svađaju oko takve stvari. Ipak, mladoženja nije popustio te će očito vjenčanje proslaviti bez jednoga člana obitelji.