Neobična reklama

Mladi frizer zbog zabune postao hit na društvenim mrežama: Uz posjetnicu dijeli kondome – s rupicom

Portal Novilist.hr

FOTO/Twitter

FOTO/Twitter

Nije sigurno želi li frizer povećati stopu nataliteta ili jednostavno nije razmišljao dok je "klamao" prezervative uz posjetnice.Jake Gamez (23) je mladi frizer za muškarce iz Texasa. Na društvenim je mrežama nedavno postao viralni hit kad je odlučio dijeliti svoje posjetnice mušterijama. Ne bi to bilo ništa neobično, da uz vizitke ne dijeli i kondome. Možda ga ni to ne bi proslavilo, da vizitke i kondomi nisu spojeni na neobičan način – klamericom. 


Da situacija bude smješnija, Gamez nije niti shvatio svoju pogrešku. Redovno je uzimao posjetnice, klamericu i kondome, te tako spojen paketić dijelio zadovoljnim mušterijama, prenosi UNILAD.


Pokazujući svoje nove vizitke, na Twitteru je napisao: “Moram uključiti i jedan ovaj sa svakom karticom. Trebat će vam nakon što vas ošišam, vjerujte mi”, stoji u šaljivoj objavi. 

Očita je sugestija da će zbog njegovih odličnih vještina, muškarci izgledati toliko dobro da će im trebati prezervativi. Njegova je objava podijeljena više od 10.000 puta, a skupila je i 40.000 “lajkova”. Gamez se zahvalio mušterijama te napisao: “Malo mog rada! Hvala vam svima na podršci. Zaista mi je čast”, zahvalio se frizer. Jedan je korisnik podijelio njegovu fotku uz komentar: “Odlično… sad možete dovesti i svog sina na šišanje!” UNILAD postavlja pitanje – koliko dugo Gamez već dijeli probušene kondome? Čini se da je Gamez prihvatio svoju pogrešku i zapravo stvorio fantastičnu reklamu za salon. Njegova je objava postala viralna, a Twitter je pun šaljivih komentara o “heftanim” kondomima.