Prva bračna noć

Mladenka jedva čekala prvu bračnu noć, a onda se gadno razočarala: “Želim razvod!”

P. N.

Photo:Pixabay

Photo:Pixabay

Par se tijekom jednogodišnje veze čuvao za prvu bračnu noć. Te večeri, mlada je saznala i zbog čega. Jedna novopečena udana žena, pokrenula je na Redditu raspravu o tome treba li ostaviti svog muža. Razlog? Izgubila je povjerenje u njega nakon što joj nije rekao jedan sitni detalj prije svadbe. 


Par je bio zajedno godinu dana, prije nego li su se odlučili vjenčati. Dogovorili su se i da neće spavati skupa, sve do prve bračne noći, prenosi News. Mlada je u svojoj objavi naglasila da je uvijek njezin partner bio taj koji je zahtijevao da čekaju prvu bračnu večer, rekavši da je staromodan. Ona je na to pristala, ali prve noći kada su spavali zajedno, otkrila je da u priči ima više od staromodnog običaja. 


Na samom početku njihova medenog mjeseca, mlada se šokirala kada je otkrila da njezin suprug ima – mikropenis. U svojoj objavi navodi da se ponašala kao da to nije ništa čudno. No, sada ni sama ne zna kako bi razgovarala s partnerom za kojeg misli da je bio neiskren. Kaže da se osjeća kao da joj je lagao i skrivao pravi problem. 
Žena je zatim napisala i da ozbiljno razmišlja o razvodu, pitajući usput korisnike što oni misle o tome. Komentari nisu izostali i uglavnom su svi puni razumijevanja za mladu i smatraju da joj je muž trebao reći istinu. 


“Ovo je ozbiljan problem povjerenja, a ne veličine”, izjavio je jedan korisnik, dok drugi tvrdi da je činjenica da joj njezin muž nije dovoljno vjerovao da bi joj rekao i da mu ona sada ne može uopće vjerovati”. Jedan komentar zaključuje da i da treba tražiti pravno poništenje braka jer ga njezin muž fizički nije mogao konzumirati, prenosi News.