#nosehairextensions

Mislili smo da su izmislili sve trendove, a onda je krenula ugradnja trepavica u – nosnice

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Taman kad pomislite da vas više ništa ne može iznenaditi, netko odluči u nosnice ugraditi umjetne trepaviceŽivimo u vremenu kada nas više ništa ne može šokirati niti iznenaditi. Unatoč tome, stalno se pojavljuju novi „trendovi“ koji nas opet nekako ostave bez teksta.


Najnoviji trend na društvenim mrežama prenosi Unilad, a čini se da je biznis ugradnje trepavica upravo dobio dodatak u ponudi usluga.


Jedna je korisnica na Instagramu odlučila koristiti lažne trepavice – u nosnicama. Trend su ubrzo prihvatili i drugi korisnici, pa sada možemo vidjeti poplavu trepavica na nosu kada otvorimo Instagram.
Pod „heštegom“ #nosehairextensions, dolazimo u novo područje kozmetičkog uljepšavanja koje je (kao i obično) podijelilo javnost. Iako, gledajući komentare ispod fotografija, nismo naišli na oduševljenje javnosti, već samo osoba koje su prihvatile trend.“Mora da se šališ”, “Kako ovo nekome može biti lijepo?” i “O moj Bože, ne!”, samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža koji baš i nisu oduševljeni idejom.