Crnogorska svadba stoljeća

Milo Đukanović oženio sina na mjestu gdje je bila svadba Novaka Đokovića: Evo koliko tamo košta noćenje

Hina

Reuters

ReutersSin crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića, Blaž i podgoričanka Milena Popović vjenčali su se u subotu a u nedjelju rano ujutro posljednji gosti napustili su stoljetni park u elitnom kompleksu grada hotela »Sveti Stefan«, gdje je cijelu večer trajalo veselje, prenose crnogorski mediji.


Prema informacijama crnogorskih medija na svadbu je pozvano više od 400 gostiju koji su u subotu navečer strpljivo čekali u redu da domaćinima čestitaju noseći poklone u ruci


Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore, tamošnji poslovni ljudi, bivši sportaši poput bivšeg nogometaša Milana Dejana Savićevića, ali i najbogatiji Crnogorac – bivši premijer Tajlanda Taksin Shinawatra, koji je 2009. godine dobio i crnogorsko državljanstvo.
Dok je trajalo veselje bilo je primjetno pojačano prisustvo policije, dok su morem oko Svetog Stefana patrolirali policijski čamci, prenose mediji.


Sigurnost gostiju, uz policiju čuvalo je i osiguranje tvrtke koja upravlja Svetim Stefanom. 


Luksuzno vjenčanje Đukanovićeva jedinca organizirano je na istom mjestu na kojem se 2014. vjenčao srpski tenisač Novak Đoković.


Noćenje u elitnom kompleksu Svetog Stefana košta izmedju 800 i 1100 eura.