Kraljevski protokol

Meghan Markle pohađala lekcije iz bontona prije kraljevske čajanke: Evo što je naučila

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Markle je pohađala lekcije u trajanju od dva sata kod "stručnjaka za manire", Edmunda Fryja.Kako piše američki Cosmopolitan, Meghan Markle je prije no što je postala Vojvotkinja od Sussexa, bila “obična djevojka”. O kraljevskom je protokolu znala vjerojatno koliko i mi, stoga je supruga princa Harryja imala pune ruke posla oko učenja tisuću “što, zašto i kako” koji vrijede u kraljevskoj obitelji.


Markle je dala sve od sebe da bi naučila običaje supruga i kraljevske obitelji, pa je tako pohađala lekcije o tome kako piti čaj. Ova “čajna predavanja” održava Edmund Fry, rođeni Londončanin i “stručnjak za manire” koji je ujedno i vlasnik čajnog kafića “Rose Tree Cottage” u Pasadeni (Kalifornija). 


Markle je pohađala lekcije u trajanju od dva sata na kojima je naučila kako držati vilicu i kako pravilno piti čaj. 
“Lekcije su joj se toliko svidjele da se htjela vratiti. Mlađa generacija ne zna što je kineski porculan i nemaju pojma o tome kako pravilno držati šalicu i tanjurić ili nož i vilicu”, kaže Fry.


“Kod nas dolaze da bi doznali što trebaju raditi kada imaju određeni društveni događaj. To se isto dogodilo s Meghan. Znala je da će popiti čaj s kraljicom. Ovdje, oni zaista ne znaju što rade. Ono što radimo jest da im damo informaciju ako su zainteresirani i gledamo što će se dogoditi”, dodaje Fry, a prenosi Cosmopolitan.