Problematična prozorska stakla

Maye Musk objavila genijalnu fotku sina: Zbog onoga što popravlja na slici, nasmijao se i Elon

P. N.

FOTO Reuters

FOTO Reuters

Musk je na njezinu objavu odgovorio pričom koja se krije iza fotkeElon Musk je oduvijek obožavao aute, davno prije svoje pozicije izvršnog direktora Tesle. Nedavno je njegova majka, Maye Musk, na Twitteru objavila fotku Elona uz njegov prvi auto. Fotka datira iz 1995. godine, a Maye je napisala: “A ljudi su govorili da se ne razumiješ u aute”, prenosi CNBC.


Musk je na njezinu objavu odgovorio pričom koja se krije iza fotke. “Nisam si mogao priuštiti popravak pa sam gotovo sve na tom autu popravljao pomoću dijelova s auto otpada. Ironično, na fotki popravljam razbijeni prozor. Krug je kompletan, lol”, odgovorio je Musk aludirajući na nedavnu blamažu s testiranjem prozora na Cybertrucku, zbog čega mu se nasmijao i Lego.


Auto na fotografiji iz 1995. godine je BMW 320i  (iz 1978), a Musk je na Twitteru napisao da ga je kupio 1993. godine za 1,400 dolara.
Usput je na društvenoj mreži objasnio i kako mu se razbilo staklo.


“Razbili su mi staklo da bi ukrali radio koji je vrijedio možda dvadesetak dolara. Zamijenio sam ga s auto otpada, tamo ima odličnih ponuda! Prilično je zabavno popravljati i nadograđivati aute”, napisao je.


U intervjuu kojeg je 2012. godine dao za Forbes, Musk je izjavio da se riješio spomenutog auta jer mu je otpao kotač nakon što je vozilo posudio stažistu. “Tad sam već otpisao taj auto”, dodao je.