Voli rap glazbu

Maltretirao tisuće ljudi mailovima o Tupacu pa dobio otkaz

P. N.

Foto: NL arhiva

Foto: NL arhiva

Pobrinuo se obilježiti i važne datume, kao što je Tupacov rođendan i godišnjica njegove smrti, čak je na vlastiti rođendan donio i tematske Tupac kolačeJedan je čovjek iz Iowe bio prisiljen dati ostavku samo nekoliko dana nakon što je poslao e-mail zaposlenicima njegovog ureda koji je sadržavao reference na preminulog repera Tupaca Shakura.


65-godišnji Jerry Foxhoven je veliki fan slavnog repera, a činjenica koja to potkrjepljuje je svakako ta da je u posljednje dvije godine poslao 4,300 zaposlenika preko 350 e-mailova koji se odnose na Tupaca.


Foxhoven je bio na čelu Odjela ljudske službe u Iowi do 17. lipnja, kada je iznenada podnio ostavku na zahtjev guvernera Iowe Kim Reynoldsa.
Ostavka je došla samo nekoliko dana nakon što je poslao e-mail svim zaposlenicima u kojem ih poziva da slušaju Tupaca tijekom vikenda kako bi obilježili reperov rođendan, prenosi LAD Bible.


“Ja sam 66-godišnji bijelac sa Srednjeg zapada koji voli rap glazbu i Tupaca”, kazao je Jerry.


Foxhaven nije samo slao e-mailove o Tupacu, on je također uveo i “Tupac Fridays” te je tada puštana reperova glazba tijekom smjene.


Pobrinuo se obilježiti i važne datume, kao što je Tupacov rođendan i godišnjica njegove smrti, čak je na vlastiti rođendan donio i tematske Tupac kolače.


Foxhoven je kazao kako mu je rečeno da podnese ostavku ‘bez upozorenja’ i nije čak imao izravan sastanak s Reynoldsom.


Kaže da je načelnik osoblja uzeo njegov telefon i osobnu iskaznicu i rekao mu da se ne može vratiti u ured, ali mu nije rekao razlog.


Foxhoven kaže da je znao da barem jedan član osoblja ne cijeni njegove Tupac rituale, nakon što je jedan zaposlenik spomenuo nezadovoljnog zaposlenika, koji je ga je i prijavio zbog Tupac referenci, što je izazvalo nagađanja da je to možda razlog zašto je od njega zatraženo da podnese ostavku.


No, Foxhoven se nada da to nije slučaj: “Uvijek pokušavam pretpostaviti najbolje, i ne mogu zamisliti da bi guverner svoju odluku temeljio na incidentu s Tupacom. Ako je to razlog, stvarno sam razočaran.”