Trava pred kamerama

LULA MIRA Kontroverzni britanski novinar zapalio joint s Mikeom Tysonom

P. N.

Foto: Hot Boxin' with Mike Tyson/Screenshot

Foto: Hot Boxin' with Mike Tyson/Screenshot

Nakon što mu Tyson udijeli ´lulu mira´ u videu se vidi kako ga Morgan pita što s njom treba učiniti, a Tyson mu odgovara – popuši.Kontroverzni britanski novinar Piers Morgan gostovao je kod bivšeg boksača Mikea Tysona u njegovom ´podcastu´ naziva Hot Boxin’ with Mike Tyson i tom je prilikom s Tysonom podijelio ´joint´.


Nakon što mu Tyson udijeli ´lulu mira´ u videu se vidi kako ga Morgan pita što s njom treba učiniti, a Tyson mu odgovara – popuši.


Morgan se nije previše opirao već je posegnuo za omiljenom hedonističkom krilaticom .
˝Kad si u Rimu, jelda?˝, kazao je Piers, aludirajući na poslovicu: Kada si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin.Tyson je prošle godine kupio ranč u Kaliforniji veličine 40 hektara s namjerom stvaranja uzgajališta kanabisa.


Pišući o svom iskustvu na ranču za Daily Mail, Piers je otkrio da mu je Tyson dao “vrećicu s darovima” prije nego što je otišao. Također je rekao kako smatra da je marihuana manje opasna od alkohola ili cigareta.


“Bez obzira na vašu stranu rasprave o marihuani – smatram je manje opasnom od alkohola ili cigareta – nikad nisam vidio sretnijeg i mirnijeg Mikea Tysona”, kazao je.


Piers je također kazao kako smatra da je pogrešno što je Tysonu trenutno zabranjeno ulaziti u Veliku Britaniju zbog osude za silovanje iz 1992. godine.