Cybertruck

Lego urnebesnom fotkom “bocnuo” Elona Muska i Teslu: “Nema prozora, nema ni problema”

Sanda Milinković

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

"Evolucija kamiona je ovdje. Garantiramo nesalomljivost", stoji kraj fotke kamiona od legićaLego je u fazi zafrkavanja Tesle zbog njihovog Cybertrucka. Na službenom Facebook profilu kompanije Lego, proizvođač igračaka je kraj fotke kamiona od legića objavio: “Evolucija kamiona je ovdje. Garantiramo nesalomljivost”.


Njihov se kamion sastoji od tek jednog većeg legića s kotačićima i svjetlima. Nastao je kao zafrkancija na račun Elona Muska koji je prošlog tjedna pokazao prototip svog Cybertrucka, a stvari se baš nisu razvile po planu prilikom predstavljanja.


Musk je na pozornicu pozvao glavnog Teslinog dizajnera, Franza von Holzhausena, da pokuša oštetiti vozilo. “Želite vozilo koje je zbilja snažno, ne lažno snažno. Želite vozilo koje možete udariti čekićem, kamion koji se neće ogrebati i udubiti”, kazao je Musk publici.
Kada je Holzhausen opalio kamion čekićem, nije mu prouzročio nikakvu štetu. Ali kada je Musk tražio da se na prozore kamiona bace metalne loptice, Holzhausen ih je uspio razbiti. 


Musk je u svemu vidio smiješnu stranu, nasmijao se i obećao da će kompanija to popraviti. “Nije prošlo…da, bacali smo ključeve, sve smo bacali, čak smo bacili i kuhinjski sudoper i staklo se nije razbilo. Zbog nekog čudnog razloga se sada razbilo, ne znam zašto. Popravit ćemo to”, kazao je.


Lego nije oklijevao, pa je urnebesnom fotkom dobro “bocnuo” Teslu. Fotka je prikupila više od dvanaest tisuća “lajkova” i nebrojene komentare u kojima su se ljudi uglavnom smijali.


FOTO/Facebook


FOTO/Facebook“Svatko tko je bar jednom stao na legića, zna da je Lego nadnaravno snažan”, “Nema prozora, nema problema” i “Izgleda bolje od nove Tesle”, samo su neki od mnogobrojnih komentara nasmijanih korisnika ove društvene mreže.