Toaletni papir

Koliko toaletnog papira trošite na tjednoj bazi? Odgovor jedne žene otvorio raspravu na internetu

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Jedna je žena izazvala pravu internetsku raspravu nakon što je objavila da tjedno troši devet rola toaletnog papira.Anonimna je žena postavila upit na stranici Mumsnet. Željela je doznati koriste li članovi njezinog kućanstva previše toaletnog papira, te što se smatra normalnim korištenjem, prenosi australski News.


„Tri odrasle osobe u kući – dva muškarca i jedna žena. Tjedno kupujem paket od devet roli toaletnog papira i iskoristimo ga 90 posto. Iskreno, mislim da netko jede toaletni papir. Koliko vi koristite? Je li to pretjerano?“, pitala je žena.


Mnogi su skočili na njezinu objavu tvrdeći da bi im devet rola trajalo mjesec dana.
„U našem je kućanstvu dvoje odraslih i dvoje djece. Tjedno koristimo dvije do maksimalno tri role. Koristili bi i manje da djeca ne potroše pola role svaki put kada obave veliku nuždu“, napisala je jedna korisnica.


„Dvoje odraslih i jedno dijete od četiri godine – koristimo oko četiri role tjedno. Devet komada bi nam potrajalo dulje od dva tjedna.“, napisala je druga.


Ali, mnogi su se korisnici složili sa ženom koja je originalno postavila pitanje. Dodali su komentare u kojima kažu da i njihovo domaćinstvo troši abnormalno puno toaletnog papira, prenosi australski News.


„Dvoje odraslih i troje djece – tjedno ih kupim dvanaest“, rekla je jedna korisnica.


 „Mislim da veliku razliku kod količine čine djevojčice i dječaci. Ako imate djevojčice, onda definitivno trošite više toaletnog papira. Nas je sedam. Dvoje najmlađih je još u pelenama, a ja, muž i tri djevojčice mjesečno trošimo oko 24 role toaletnog papira“, dodala je jedna korisnica.


Debata se na stranici nastavila, a neki su korisnici zaključili da trošak toaletnog papira ovisi i o kvaliteti i „brendu“ istoga.