Debakl

Klinci u suzama: Došli u kino pogledati „Detektiva Pikachu“, a umjesto toga doživjeli šok

Portal Novilist.hr

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Klinci u kanadskom kinu su ostali u šoku kada im je umjesto „Detektiva Pikachu“ pušten hororDjeca koja su u jednom kanadskom kinu došla pogledati obiteljski film „Detektiv Pikachu“, ostala su u šoku i suzama. Umjesto očekivanog filma, pušten im je horor  “Prokletstvo tugujuće žene” („The Curse of La Llorona“), prenosi LadBible.


Ryan George (ScreenRant) cijeli je debakl prenio uživo preko svog Twitter profila. Rekao je da su se svima „podignule obrve “ jer najave za nove filmove uopće nisu bile prikladne prije „Detektiva Pikachua“.


„Nalazim se u kinu koje pušta najavu za horor Anabelle prije Detektiva Pikachu. Djeco, gledajte negdje drugdje. Oh ne.“, stoji u njegovoj objavi.
Ubrzo su uslijedile i druge objave. 


“Iiiii, djeca plaču. Trenutno se prikazuje najava za ‘Jokera’.”


“Sada je ‘Chucky’. Oh ne, djeco. Oh. ne”.


“O moj Bože. Stavili su ‘La Lloranu’ umjesto ‘Detektiva Pikachua'”. „Detektive Pikachu“ je temeljen na spin off igrici Pokémona. U novom filmu, Pikachu pomaže Timu (Justice Smith) pri rješavanju misterije.S druge strane, “Prokletstvo tugujuće žene” je nadnaravni horor film, temeljen na meksičkoj narodnoj predaji (La Llorona). Priča prati majku koja mora spasiti svoju djecu od zlog duha koji ih pokušava oteti.


Film baš i nije prikladan za mlađu publiku, stoga ne čudi što je ovaj debakl u kinu ostavio djecu preplašenu i šokiranu.