Neočekivano

Kit za kojeg kruže bizarne glasine da je ruski špijun izronio ženi mobitel

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Nedavno je beluga kit doplivao do Hammerfesta u Norveškoj. To samo po sebi nije neuobičajeno, no kit je bio opremljen oklopom, a naprtnjača je navodno imala natpis 'Sankt Peterburg'.Kit za kojeg kruže bizarne glasine da je ruski špijun izronio je mobitel i vratio ga ženi kojoj je upao u more.


Nedavno je beluga kit doplivao do Hammerfesta u Norveškoj. To samo po sebi nije neuobičajeno, no kit je bio opremljen oklopom, a naprtnjača je navodno imala natpis ‘Sankt Peterburg’.


Navodno ga je obučavala ruska mornarica, a Ina Mansika otišla je s prijateljima u luku kako bi vidjeli kita, prenosi LAD Bible.
Kit se pojavio, a Ini je ispao mobitel u more, a onda se dogodilo neočekivano – kit joj ga je izronio.


“Spustili smo se na pristanište da ga pogledamo i nadali smo se da ćemo ga imati priliku podragati. Zaboravila sam zakopčati džep jakne i telefon mi je pao u ocean. Pretpostavili smo da će zauvijek nestati, dok se nije kit za nekoliko trenutaka vratio s telefonom u ustima!”, kazala je Ina.


“Svi su bili tako iznenađeni. Gotovo da nismo povjerovali u ono što smo vidjeli. Bila sam super sretna i zahvalna što sam vratila svoj mobitel”, dodala je.