Photoshop Fail

Khloe Kardashian se osramotila fotkom: “Pretjerala si s photoshopom!”

P. N.

Photo/Khloe Kardashian Instagram

Photo/Khloe Kardashian Instagram

Popularna se Kardashian našla na meti negativnih komentara nakon objave na Instagramu, koja ukazuje na loše korištenje photoshopa. Svima je jasno da gotovo svaka fotka celebritija prije nego izađe u javnost, prolazi različite faze photoshopa, retuširanja, popravljanja bora i celulita.


No, unatoč timu stručnjaka koji Khloe Kardashian priprema za fotkanje, a zatim priprema i same fotke, ovog je puta ostao detaljčić kojeg nisu dobro uklopili u sliku. Khloe je fotku objavila na svom Instagram profilu, a fanovi su je dočekali oštrim okom.U komentarima se najviše spominje palac njezine lijeve ruke, koji izgleda kao dupli. No, jedan je komentator zaključio i da nešto nije u redu s njezinim prstenjakom, jer joj nokat izgleda čudno.
Navodi se i da joj na tom dijelu kosa izgleda drukčije, pa je dupli palac i čudan nokat, rezultat pokušaja retuširanja kose.


U svakom slučaju, Khloe je na ovoj fotki skupila više od milijun lajkova, i tko zna koliko dolara. Čisto sumnjamo da će joj ovaj “photoshop fail” dugoročno naštetiti imidžu.