Ceremonija na Novu godinu

Kanađanki dosadilo čekati vlastito vjenčanje pa je napravila iznenađenje za zaručnika

P. N.

Foto Piqsels

Foto Piqsels

Nakon čak šest godina koje su proveli zaručeni, Nicole se sjetila rješenja - odlučila je sama organizirati ceremoniju i tako iznenaditi svojega zaručnikaSamoinicijativna mlada iz Kanade odlučila je iznenaditi svojeg zaručnika s vjenčanjem nakon što joj je postalo dosadni čekati svoj “veliki dan”. 


Nicole Arnett zaručila se 2014. godine kada je njezin tadašnji dečko Daniel kleknuo te ju zaprosio prstenom svoje bake. Iako se par htio što prije vjenčati, nisu mogli dogovoriti završne detalje svadbe te, kako je Nicole rekla, jednostavno “to nije bilo to”, prenosi UNILAD. 


– Shvatili smo kako zapravo ne želimo svadbu zbog čega smo to i odgodilo. Samo smo htjeli biti oženjeni jedno za drugo – rekla je Nicole. 
Nakon čak šest godina koje su proveli zaručeni, Nicole se sjetila rješenja – odlučila je sama organizirati ceremoniju i tako iznenaditi svojega zaručnika. 


– Htjeli smo da to bude jednostavno i jedinstveno te sam tako došla na ideju iznenađenja, a namjerno sam ga organizirala na Novu godinu jer tada nas dvoje i inače organiziramo zabavu za naše prijatelje. Zbog toga je bilo jako jednostavno, ali i posebno – dodala je nestrpljiva mladenka. 


Na Novu godinu 35 gostiju sakupilo se na Bonnie Brook plaži, a tek toga dana Nicole je priznala Danielu kako je to zapravo dan njihova vjenčanja. Daniel je na kraju bio iznenađen, ali i presretan te je rekao kako vjenčanje “nije moglo biti savršenije”.