Dogodilo se na Tajlandu

KAKAV HOROR: Zmija ga je ugrizla za testise. Zgrabila ga iz zahodske školjke

Hina

foto: National Park Service

foto: National Park Service

"Trebao sam biti oprezniji. Prije dva mjeseca vidio sam zmiju u drugome toaletu u kući, zbog čega sam počeo koristiti ovaj. No nije mi palo na um da su povezani kanalizacijskim cijevima", rekao je.BANGKOK – Jedan je Tajlanđanin hitno prevezen u bolnicu pošto ga je za spolovilo ugrizao trometarski piton koji je vrebao iz zahodske školjke, izvijestili su lokalni mediji.


“Osjetio sam da me nešto ugrizlo za penis. Kad sam ugledao golemu zmiju, instinktivno sam je ščepao rukama da bih je otjerao”, ispripovijedao je za mjesni list Daily News 45-godišnjak kojemu su u bolnici liječnici mjesto ugriza ‘zakrpali’s čak 15 šavova.


“Trebao sam biti oprezniji. Prije dva mjeseca vidio sam zmiju u drugome toaletu u kući, zbog čega sam počeo koristiti ovaj. No nije mi palo na um da su povezani kanalizacijskim cijevima”, rekao je.
Posebna spasilačka ekipa uhvatila je pitona i pustila ga u divljinu, a Tajlanđanin neće imati zdravstvenih posljedica, piše tajlandski list.


Zmije su česta pojava u jugoistočnim azijskim državama. Samo u Bangkoku lokalni su vatrogasci prošle godine uhvatili 35.000 zmija, što je dvostruko više nego prije četiri godine.


U glavnome gradu Tajlanda najčešće zmije su pitoni koji nisu otrovni.