Vrlo sretnih deset minuta

Kakav dan: Majka troje djece doznala da je pobijedila rak, a zatim dobila i na lotu

Sanda Milinković

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Deset minuta nakon što je otkrila da više nema rak, muž je stigao s još jednom vijesti.Lynne Price (55) radi u praonici rublja i majka je troje djece, a nedavno je imala valjda najsretniji dan u svome životu. Britanski The Sun piše da je Price bila u svom domu u New Tredegaru kada je otvorila pismo. Isto je nosilo informaciju da više nema rok dojke. Nakon deset minuta, kroz vrata je “proletio” njezin suprug David, urlajući da su osvojili milijun funti na lutriji.


“Ne mogu vam reći što sam rekla, bilo je vrlo nepristojno jer sam bila u totalnom šoku. Tresla sam se i nisam imala teksta, što se rijetko događa. Otišla sam u kupku na dva sata i samo ležala, pokušavajući sve prihvatiti”.


David je provjerio listić na poslu i shvatio da ima jedan od dobitnih kodova za “EuroMillions Millionaire Maker”. “Otišao sam kući reći Lynne, ali ona je imala velike vijesti. Pismo koje kaže da je zdrava vrijedi mi više od milijuna”, kaže suprug.
Lynne je dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a prije novog pregleda u listopadu, prošla je mnoge tretmane. Sada je pobijedila rak, a par lpanira otići na veliki godišnji odmor da izbjegnu izbore idući mjesec. Usput će proslaviti i trideset i treću godišnjicu braka.


Zanimljivo je da ovo nije prvi dobitak na lutriji unutar njihove obitelji. Par je u daljnjem srodstvu s Adeom Goodchildom koji je u ožujku osvojio 71 milijun funti. Davidova sestra Judith je dio sindikata koji je još devedesetih osvojio jackpot.


Davidu su u firmi gdje radi, British Airways, nadjenuli nadimak “Sretni Dai”. “Nevjerojatno je imati tri dobitnika u jednoj obitelji. Nadimak je uvijek bio šala, ali sada je stvaran. Još uvijek ne mogu vjerovati. Igramo loto otkako je krenulo, stavite lovu, ali nikad zaista ne očekujete da ćete osvojiti milijun”, kaže David za The Sun.