Rak? Robot? Bik?

Kada jednom vidite, nećete moći zaboraviti: Ekipa na internetu otkrila što vidi u logu Chicago Bullsa

P. N.

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Većina korisnika situaciju smatra komičnom i kaže da sada više ne može "ne vidjeti" raka i robota u nezgodnoj pozicijiRazjareni bik prepoznatljiv je logo američkog košarkaškog kluba Chicago Bulls od 1966. godine. Dizajnirao ga je grafički dizajner Dean P. Wessel koji vjerojatno nije ni slutio što će današnja ekipa na društvenim mrežama “vidjeti” u njegovom dizajnu.


UNILAD prenosi da se logo kluba pretvorio u viralni hit nakon što je korisnik Reddita objavio na što ga podsjeća. Korisnik  Cvoony je objasnio da okrenuti logo kluba izgleda poput – robota koji se seksa sa rakom. 


Objava je u kratkom vremenu eksplodirala na internetu, pa su korisnici na društvenim mrežama brzo počeli dijeliti teoriju i viđati ovaj neobičan čin. Teorija je s Reddita završila na Twitteru, a tamo je “retweetana” više od 60 tisuća puta, dok je više od 254 tisuće korisnika stisnulo “lajk”.


Većina korisnika situaciju smatra komičnom i kaže da sada više ne može “ne vidjeti” raka i robota u nezgodnoj poziciji. Druga strana korisnika tvrdi da u čitavoj situaciji ne vidi ništa “seksualno”. Jedan je korisnik rekao da vidi robota koji čita knjigu, dok je netko čak komentirao da vidi robota koji čita, ni manje ni više nego – Bibliju. 
FOTO/@MDesaad, Twitter


FOTO/@MDesaad, Twitter