Strašna nesreća

Jeziva tragedija: Mladić odlučio zaprositi djevojku pod morem. Nikad nije izronio

Hina

Foto Facebook

Foto Facebook

»Ne mogu držati dah dovoljno dugo kako bih ti kazao koliko te volim. I sve zbog čega te volim, svaki dan volim još više. Hoćeš li, molim te, biti moja supruga. Udaj se za mene!«, pisalo je na poruciMladi Amerikanac iz Louisiane utopio se na ljetovanju u Tanzaniji kada je svoju djevojku zaprosio pod morem, javlja u nedjelju CNN.


Steven Weber i Kenesha Antoine uživali su na čarobnom otoku Pemba u drvenoj kolibi sa spavaonicom ispod površine oceana kako bi kroz prozore mogli uživati u morskom svijetu istočne obale Afrike.


Weber se odlučio na nesvakidašnju prosidbu, zaronio je u ocean i poruku punu ljubavi kojom ju je zaprosio prislonio na prozor.
»Ne mogu držati dah dovoljno dugo kako bih ti kazao koliko te volim. I sve zbog čega te volim, svaki dan volim još više. Hoćeš li, molim te, biti moja supruga. Udaj se za mene!«, pisalo je na poruci.


No Weber nije izronio, a djelatnici ljetovališta Manta su samo mogli potvrditi njegovu smrt. Lokalne vlasti pokrenule su istragu o tom nesretnom događaju i izrazile sućut djevojci i obiteljima.


Antoine se na Facebooku od svog nesuđenog supruga oprostila riječima: »Nikada nisi izronio iz tih dubina i stoga nisi čuo moj odgovor. Da! Da! Milijun puta ‘da’, vjenčati ću se za tebe«.