Bizarno

Ima devedeset i dvije godine, ali nije uspjela preuzeti alkohol: Nadobudni dostavljač ju tražio – osobnu

P. N.

FOTO/Commons Wikimedia

FOTO/Commons Wikimedia

Kompanija nije odgovorila na upite za komentar.Dostavljač Amazona dva je puta odbio dostaviti alkohol starijoj gospođi u Velikoj Britaniji jer nije predočila osobnu iskaznicu, unatoč tome što gospođa ima devedeset i dvije godine, prenosi News.


Carl Johnston je svojoj baki Louisi Wilkinson poslao bocu sherryja (Harvey Bristol Cream) kao posebnu blagdansku poslasticu. Sirota bakica je ostala bez poklona jer je dostavljač tražio njezinu osobnu unatoč tome što je “daleko” iznad granice punoljetnosti.


Kako nije dala putovnicu niti osobnu iskaznicu, oduzeta joj je boca, iako je Wilkinson tvrdila da je punoljetna. Njezin je unuk bio šokiran. “Mogu shvatiti da, ako si dovoljno sretan da izgledaš kao da imaš otprilike osamnaest godina, moraš pokazati osobnu. Ali moja baka ima 92!”, kazao je. 
Drugi pokušaj dostavljanja je ponovno završio neslavno, jer je gospođa kao sredstvo identifikacije pokazala – pokaznu za autobus.


Iako je “jasno da je dovoljno stara za alkohol, pokazna nije na Amazonovoj listi identifikacija”, kaže  Johnston.


Kompanija nije odgovorila na upite za komentar.


No, bakica će svejedno dobiti svoj poklon. Njezin unuk planira ponovno kupiti bocu pića i osobno ju dostaviti, nakon što mu kompanija vrati iznos kojeg je potrošio.