Cipelice

Hoće li ovo biti najružnije (pro)ljetne cipelice? Mišljenja su iznenađujuće podijeljena

P. N.

FOTO: net-a-porter.

FOTO: net-a-porter.

Ovog bi se proljeća mogle nositi japanke s potpeticom, a korisnici društvenih mreža su podijeljenog mišljenja oko novog trenda.Svaka sezona po pitanju mode i modnih dodataka, donosi nešto novo. Jednu takvu novost lansirala je luksuzna stranica Net-a-Porter koja za cijenu od 455 funti prodaje par japanki s potpeticom, prenosi Independent.


Cipele nose potpis dizajnera Gianvita Rossija, a stižu u crnoj i sivoj boji. Emilia Petrarca je na svom Twitter profilu podijelila fotku japanki uz komentar da „stižu japanke na petu“. Objava je prikupila više od tri tisuće „lajkova“ i na stotine komentara. Neki su komentirali abnormalno visoku cijenu, a drugi naglasili da ovakve japanke nisu novost jer su se nosile još 2003. godine. Cipele su na stranici Net-a-Porter opisane kao kombinacija dvaju najvećih trendova za ovu godinu – neutralne boje i minimalističkih sandala. „Izrađene su u Italiji od kože i imaju tanke trakice. Peta od 7 centimetara ih čini udobnim odabirom za nošenje po danu, ali i navečer“.

U kombinaciji upotpunjenoj cipelama dizajnera Rossija, već su uočene Meghan Marle i Kate Middleton, a prošle ih je godine nosila i Kim Kardashian.