Uskršnja jaja

Google obilježio veliku obljetnicu “Prijatelja”: Obavezno stavite slušalice i pojačajte glasnoću

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Ovoga puta su iz Googlea svojim tzv. "uskršnjim jajima" obilježili 25. godišnjicu početka prikazivanja serije „Prijatelji“.Obožavatelje popularne TV serije „Prijatelji“ oduševit će nova tzv. „uskršnja jaja“ koja Google svojim korisnicima postavlja u sklopu određenih obljetnica, objavljuje UNILAD.


Ovoga puta su na svojim stranicama obilježili 25. godišnjicu početka prikazivanja serije „Prijatelji“, a „uskršnja jaja“ možete pronaći tako što ćete u tražilicu upisati ime određenog lika iz serije te obavezno stavite slušalice i pojačajte glasnoću.


Počevši s Monicom Geller, kad upišete njezino ime doći će vam nekoliko njezinih slika na desnoj strani ekrana, a ispod kolaža slike je i sličica posude pune sapunaste vode. Kada stisnete tu posudu spužva će krenuti u akciju i početi brisati vaš ekran.

Sljedeća je Rachel Green na čijoj će vas stranici dočekati nekoliko slika popularne „The Rachel“ frizure koje je Jennifer Aniston popularizirala u prvih nekoliko sezona serije. Tu je i Phoebe Buffay, njujorška muzičarka kod koje ćete pronaći sličicu gitare. U ovome slučaju obavezno preporučamo da stavite slušalice jer ćete čuti poznatu Phoebeinu izvedbu pjesme „Smelly cat“.


Nakon djevojaka, sljedeći je Joey Tribbiani kod kojeg obožavatelji serije već sigurno znaju što će pronaći. Naravno, to je komad pizze, a nakon što kliknete na njega čut ćete njegovu poznatu rečenicu: „Joey doesn’t share food.“ Kod lika Chandlera ćete pronaći njegov najdraži komad namještaja – fotelju, dok je kod Rossa to kauč.


Obožavateljima ove popularne serije ne preostaje ništa drugo nego da se „bace“ na guglanje kako bi uživali u novim „uskršnjim jajima“ i tako obilježili ovu veliku obljetnicu najdražih Prijatelja.