Od pletenica do punđe

#genijalno Samohrani otac uči druge očeve kako da svojim djevojčicama naprave najbolje frizure

P. N.

Izvor: Reddit/Facebook

Izvor: Reddit/Facebook

Philippe Morgese je samohrani otac koji vodi radionice na kojima uči druge očeve kako svojim djevojčicama napraviti ´kul´ frizureOčevima nije jednostavno napraviti frizuru svojim djevojčicama, ponajviše iz razloga jer nikada nisu ni morali naučiti plesti pletenice, vezati kosu u ´konjski rep´ ili napraviti punđu.


Philippe Morgese, samohrani otac djevojčice nije dozvolio da mu manjak iskustva stane na put rađenju frizura kćerki Emmi, prenosi Earth Porm.


Kada je postao samohrani roditelj odlučio je da će svojoj djevojčici praviti frizure kao što bi ih radila najbolja mama na svijetu. I ne samo to, Philippe je s naumom otišao korak dalje.
Kada je savladao osnovne tehnike odlučio je podučiti druge tate kako da učine isto. Uspio je dobiti slobodan prostor u učionici Škole ljepote (International Academy) koja se nalazi na Floridi, gdje je nedavno primio svoju prvu klasu očeva pod nazivom ˝Daddy Daughter Hair Factory˝Philippe se trudi da njegovi satovi ostanu besplatni jer, kako kaže, ne želi nikome naplaćivati učenje.


˝Toliko sam ponosan na očeve koji su se odlučili priključiti radionicama i graditi odnos sa svojim kćerima˝, istaknuo je Phillipe.Njegova Emma voli ´kul´ frizure, a on vrijeme provedeno s njom pa je to, navodi ovaj atipični otac, dobitna kombinacija za oboje.