Velika obljetnica

Furbies ponovno u Happy Mealu! McDonald’s odlučio vratiti hit igračke iz prošlosti

P. N.

Foto McDonalds

Foto McDonalds

U pokušaju da podignu prodaju ovoga proizvoda, ali i da proslave veliku godišnjicu, iz kompanije su odlučili roditelje učiniti nostalgičnimaNajpoznatiji proizvođač brze hrane odlučio se vratiti 40 godina unazad, prenosi VT. Vjerojatno njihov najpoznatiji obrok Happy Meal već desetljećima uveseljava djecu u različitim državama svijeta, a razlog nije samo odličan hamburger, već i igračka koju dobiju uz naručenu hranu.


Upravo zato je Happy Meal postao svojevrsna prehrambena ikona, a McDonald’s je tijekom studenoga vratio igračke koje su prodavali prije 40 godina.


U pokušaju da podignu prodaju ovoga proizvoda, ali i da proslave veliku godišnjicu, iz kompanije su odlučili roditelje učiniti nostalgičnima. Najprodavanije igračke koje su bile hit u prošlosti – popularni Furbies, Grimace i Hamburglar te Patti the Platypus, ponovno su došli na police ove prehrambene kompanije. 

– Raspakiravanje Surprise Happy Meala povezuje roditelje i njihovu djecu. Nadamo se da će ove igračke biti nešto što će oni pamtiti i cijeniti – rekao je u izjavi prilikom objave novih igračaka Colin Mitchell, dopredsjednik marketinga kompanije.