Očiti znakovi

Fotografi i organizatori otkrivaju: Već tijekom vjenčanja “nanjuše” koji će se par rastati

P. N.

Foto Pixabay

Foto Pixabay

Naveli su najvažnije stvari kod ponašanja supružnika prilikom i prije samoga vjenčanja.Organizatori, fotografi i ostali zaposleni sudionici vjenčanja često vide i zapažaju stvari koje se tiču odnosa njihovih klijenata, odnosno budućih supružnika. 


Neki od njih priznaju kako mogu “nanjušiti” koji će se od parova u budućnosti razvesti, a koji će imati sretan brak. Naveli su najvažnije stvari kod ponašanja supružnika prilikom i prije samoga vjenčanja, a da mogu pokazati hoće li imati sretnu budućnost, prenosi MSN. 


Skrivanje troškova


Organiziranje vjenčanje može ostaviti itekako velik trag na novčaniku supružnika. Od hrane, hotela ili sale, do skupocjenih haljina i odijela. 
Organizatorica vjenčanja Lynne Goldberg smatra da je velik znak da će par imati puno svađa u budućnosti kada jedan partner pokuša sakriti prave troškove vjenčanja od drugoga.


– Često mi se događalo da jedan partner traži od mene da krijem prave troškove vjenčanja od drugoga. Onda bi ta osoba potajno dodala financijski dio koji nedostaje, a sve kako njihov partner ne bi doznao pravu cijenu vjenčanja. Ako postoje tajne oko novca u trenucima kada tek ulaze u brak, velike su šanse da će tajni biti i tijekom braka – kaže Goldberg. 


Manjak interesa


Fotograf Jimmy Chan tvrdi kako je manjak interesa kod jednoga partnera tijekom konzultiranja oko fotografiranja vjenčanja i općenito organizacije vjenčanja definitivno znak za uzbunu. 


– Kada se jedan partner odbija pojaviti tijekom konzultiranja i organizacije vjenčanja, riječ je o znaku za uzbunu. To pokazuje manjak interesa u organizaciji vjenčanja, a samim time i braka – dodaje Chan. 


Neslaganje 


Mnogi se parovi ne slažu oko toga kakvo bi vjenčanje trebali imati, a to je prema fotografu Breiju Olivieru znak da se par i općenito ne slaže oko mnogih stvari. 


– Svejedno je je li vjenčanje “malo” ili “veliko” ako se oba partnera u cjelosti slažu oko načina na koji će proslaviti svoju ljubav. Ako jedan partner želi ogromno slavlje s 300 ljudi, a drugi intimnu ceremoniju, to možda znači da imaju različite životne vrijednosti koje mogu dovesti do problema u braku – kaže Olivier. 


Nošenje s problemima


– Mislim da je najveći znak hoće li par izdržati ili ne, način na koji zajedno rješavaju probleme. Kad se nešto neočekivano dogodi na dan vjenčanja, vi želite biti onaj par koji vam ostaje miran, a ne onaj koji se počne međusobno optuživati ​​i svađati – kaže organizatorica vjenčanja Nina Larsen Reed.


– Napokon, ako par ne može podnijeti neočekivani trenutak na svom vjenčanju, možda neće moći upravljati životnim neizvjesnostima – dodaje Reed.


Odvojenost tijekom vjenčanja


– Možda se čini očiglednim, ali jako je važno da par želi provoditi vrijeme zajedno na dan svog vjenčanja. Jednom sam imao mladenku koja je željela dvostruko više fotografija svojih portreta, nego s vlastitim mužem. Trajali su samo godinu dana. A ako ne mogu skupiti nijednu fotografiju para jer se uvijek druže sa svojim zasebnim prijateljima ili obitelji, ne mogu zamisliti da će oni trajati dugo – zaključuje Reed.