Voli li me?

EVO KAKO BITI SIGURAN Tri jednostavna znaka koja otkrivaju da je zaljubljen u vas

P. N.

FOTO/Pixnio

FOTO/Pixnio

Emocije snažne poput ljubavi uvijek nađu način da se pokažu. Ako aktivno tražite znakove prema kojima ćete doznati da li vas voli, vjerojatno ste anksiozni. Znate kako se vi osjećate i sada želite znati što on misli. Ono što ne želite je uložiti svoje vrijeme ili srce ako niste na “istoj stranici” kada su u pitanju osjećaji.


Neki su znakovi poprilično očiti poput onoga da održava kontakt očima, provodi vrijeme s vama i prisan je. No, postoji i ona druga strana koja se često ne vidi. Emocije snažne poput ljubavi uvijek nađu način da se pokažu. 


Ako se pitate da li vas voli, YourTango prenosi da postoje tri znaka koja možete prepoznati.


Divi se vašoj jedinstvenosti 
Ovo je dio tzv. faze “medenog mjeseca”. Kemijske reakcije uzrokuju da naš mozak sa strane ostavi osude i vidi samo najbolje u našem partneru. Sve njihove mane (uključujući hrkanje) u ovoj fazi zvuče poput simfonije.


Kada se muškarac zaljubi u vas, prihvaća i sve vaše mane. Čak i one zbog kojih se možda osjećate i neisgurno. Ohrabruje vas da prihvatite samu sebe i aktivno se pokušava “stopiti” s vama. Čini to na način da se zanima za vaše hobije, gleda vas na poseban način i vidi vas na načine na koje možda nikada ne bi vidjeli sami sebe.


Emotivna krhkost 


Među znakovima da se zaljubljuje u vas je emotivna krhkost. Ona nije pretjerano odlično iskustvo za muškarca jer predstavlja ranjivost koju oni ne vole osjećati.


Kada je s vama, ovo može značiti da vrlo lako postane pod stresom. Mogao bi biti poput “priljepka”, ljubomoran ili paranoidan oko toga da ćete ga ostaviti. To ne znači da vi išta radite krivo već da se on bori s kontroliranjem vlastitih emocija.


Ovaj znak nije vidljiv kod svih muškaraca, ali tipično prevladava kod onih s nižim samopouzdanjem. Ostavlja ih ranjivim u smislu da preispituju vlastitu vrijednost i pitaju se što žena poput vas radi s muškarcem poput njega.


Formiranje duboke povezanosti


Ljubav svakako uključuje povezanost na dubokoj razini. Često se pokazuje na različitim mjestima i svrstava u različite kategorije njegova života koje vam dozvoljava vidjeti. Možda vas upoznaje s kolegama s posla i prijateljima? Možda vas upozna i sa svojom obitelji. Možda predloži aktivnosti i hobije koje i sam ima. Mogao bi vas pitati da mu se priključite tijekom planinarenja ili vas pozvati na utakmicu. 


Muškarci integriraju žene u svoje živote kada vide potencijal za dugotrajnu vezu. Kada se počnu zaljubljivati, koncentiraju se na partnera, čine za njih stvari bez da ih se pita i daju poljupce bez ikakvog pravog povoda. Uostalom, poljubac je ionako uvijek dobrodošao.