Odazvao se na poziv

Dužnost zove: Vatrogasac otišao s vlastitog vjenčanja da bi pomogao ugasiti požar

P. N.

Foto YouTube Screenshot

Foto YouTube ScreenshotStrast prema gašenju požara vatrogascu Jeremyju Bourasu iz Minnesote nije moglo ugasiti ni vlastito vjenčanje. Usred ceremonije koja se, da priča bude kompletna, održala u vatrogasnoj postaji gdje Jeremy radi, stigao je poziv za hitnoću na koji se mladoženja nije mogao ne odazvati. Mladenka Krista kaže da se ne ljuti nimalo, prenosi Today.


Štoviše, Jeremyjeva je supruga bila ta koja je predložila da se vjenčanje održi u vatrogasnoj postaji nakon što je plan s rezerviranom dvoranom propao u zadnji čas. Prije vjenčanja dogovorili su se da, ako bude hitnoća, na teren stupaju ostali vatrogasci, no na licu mjesta ljubav prema dužnosti bila je veća.


U trenutku kada je zazvonio prvi alarm, u vrijeme slikanja vjenčanja, mladoženja je pustio ostale kolege da odu, no kada se pojavilo drugo upozorenje koje je tražilo sve dostupne vatrogasce da odu na teren, Jeremy nije mogao sakriti muku.
– Samo sam pogledala u Jeremyja i mogla sam to vidjeti u njegovim očima. Bio je tako podijeljen. I onda sam mu rekla “Idi, dragi. Trebaju te”, rekla je njegova odabranica.


I on je otišao.


Today navodi da je njeno razumijevanje za suprugov posao dijelom i nastalo zbog traumatičnog iskustva kada su prije dvije godine njeni nećak i nećakinja umrli prilikom posjete teti u kući koju je zahvatio požar.


Mladenka uistinu velikog srca tvrdi da je svog supruga ispustila na trenutak, no dobila za cijeli život.