Cvijeće za proljeće

Društvenim mrežama vlada cvjetni trend na očima: Evo kako ga postići

Mija Dropuljić

FOTO/iStock

FOTO/iStock

No, zapravo u svojoj suštini nanošenje cvijeća na kapke i nije toliko komplicirano.Cvijeće za proljeće, rekli bi mnogo baš originalno. No, za razliku od odjeće koja jednostavno ne može proći bez floralnih motiva, cvijeće nikad nije igralo veliku ulogu kada je make up u pitanju. Čini se kako će se to ovog proljeća promijeniti. 


Uočili smo da na Instagramu i YouTube postaje sve popularniji takozvani “floral eyeliner” trend koji doslovno govori da ovog proljeća svoje kapke trebate ukrasiti cvijećem. Kako? Vještim rukama, rekli bismo. 


Na prvu trend djeluje poprilično kompliciran i možda već na samom početku želite odustati. No, zapravo u svojoj suštini nanošenje cvijeća na kapke i nije toliko komplicirano. Sjećate se trenda “dot eyelinera”, odnosno nanošenje tuša za oči u obliku nanizanih krugova? Upravo na takav način kreiramo i motive cvijeća. Kako biste postigli željeni efekt trebate u svojoj kozmetičkoj torbici imati par tuševa različitih boja. 
Ovaj make up trend možda na prvu nije za svakoga, no uz malo prakse možete ga i sami rekreirati. Pogledali smo brojne YouTube videe i pronašli dva tutoriala uz pomoć kojih i vi možete na svojim očima nositi floral eyeliner trend.