Doli Yoga

Dolores Prodan i Spiritovci nude online video tečajeve yoge za sve one koji su ‘zapeli’ kući

Portal Novilist.hr

Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na Krku

Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na KrkuU ovoj situaciji, kada su aktivnosti koje umiruju i daju snage prijeko potrebne, a ne možemo zajedno u dvorani prakticirati vježbanje, uz pomoć nezaobilazne Udruge Spirit i suradnice Doli Yoge svi zainteresirani mogu nastaviti vježbati uz online instrukcije.


Na svom FB profilu i Youtube kanalu (Doli Yoga) Dolores Prodan objavljuje potpuno razjašnjene i opisane joga položaje, vježbe disanja i načine opuštanja, kao i objašnjenje o izvođenju pojedinih, prednosti i kontraindikacije.


Za sve nejasnoće i informacije vezane uz temu dostupna je i na e-mailu, ili drugim putevima.
Ponuđeno je puno besplatnih sadržaja koji će se po mogućnostima nadopunjavati, a dodatne instrukcije i individualna pomoć dostupne su uz simboličnu članarinu i support projektu.


Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na Krku.


– Jogu sam upoznala davne 2000. godine i od tada je prakticiram svakodnevno. Za mene joga je proces koji pomaže u rastu i razvoju osobe u fizičkom, mentalnom i duhovnom smjeru.


Iako započinje s tijelom, završava meditacijom (zaustavljanjem fluktuacija misli). Dakle, joga je i smireni um i fizičke vježbe i vježbe disanja i opuštanje i koncentracija i meditacija i svjesnost. Sve to nam “nudi i daje” joga, a naš je izbor što od toga želimo uzeti za sebe, poručila je Dolores Prodan.


Snimanje i osmišljavanje ove inicijative omogućili su Spiritovci, a na njihovom webu www.poriluk.com možete pogledati najavni video, dobiti dodatne informacije, ali i poslušati radio emisiju sa gošćom voditeljicom programa Dolores.