Zamjena cipela

Djevojka se žalila na abnormalne bolove zbog cipela: Razlog je bizaran

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Razlog boli na nogama ove djevojke istovremeno je smiješan, bizaran i neobičan, ali - dogodi se.Ayleigh McGhee se požalila prijateljima da joj cipele stvaraju strašne bolove na nogama te da joj je vrlo teško hodati u njima. LADBible prenosi da je provela čitavu večer žaleći se na bolove, da bi sutradan shvatila zašto se to dogodilo.


Nije riječ o greški proizvođača niti o tome da je djevojka možda zabunom kupila pogrešan broj cipela. Razlog je s jedne strane smiješan jer – dogodi se. S druge strane je bizaran jer – kome se to dogodi? I tko to ne primijeti? Pogotovo kada je riječ o štikli s remenčićima.


Djevojka je shvatila da su joj noge patile čitavu večer jer je cipele obula – naopako. Sutradan kada je gledala fotografije izlaska, vidjela je da je čitavu večer nosila lijevu cipelu na desnoj nozi i obratno. 
Iako je djevojka možda mislila zadržati ovo “otkriće” za sebe, njezina je prijateljica Georgia Henry imala druge planove. Čitavu je situaciju objavila na Twitteru, nakon čega je priča vrlo brzo postala viralna. 


“Ayleigh se čitavu večer žalila da ne može hodati u cipelama i tek je jutros shvatila da ih je nosila na ‘krivoj nozi'”, napisala je Henry kraj fotografije svoje prijateljice i pogrešno obuvenih cipela. 


Ekipa na društvenim mrežama je situaciju doživjela kao urnebesnu. Alarmantan broj ljudi je priznao da im se takvo nešto već dogodilo, a neki su se pitali i kako nije ranije shvatila da ima pogrešno obuvene cipele. 


FOTO/Twitter


FOTO/Twitter