Porođaj na plesnom podiju

Djevojka rodila usred noćnog kluba: Menadžerica za bebu osmislila prikladan poklon

Sanda Milinković

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Mladoj mami je u svemu pomoglo osoblje noćnog kluba.Toulouse – trudna devetnaestogodišnjaka vjerojatno nije niti zamišljala da će njezina beba na svijet stići usred plesnog podija jednog noćnog kluba. U klubu “O’Club” za sada neimenovanoj djevojci, oko pet i pol ujutro su krenuli trudovi.


LADBible prenosi da joj je osoblje kluba pomoglo tijekom porođaja i ostalo smireno u situaciji koja je mogla biti poprilično ozbiljna. Voditeljica kluba Marie-Helene  za francuski je La Depeche kazala: “Bilo je pet i pol ujutro, klub se upravo zatvarao. Nije bilo puno ljudi i jedan od članova osoblja mi je prišao i kazao da je nešto hitno. Mogla sam vidjeti da se radi o ženi koja će uskoro roditi. Morali smo reagirati brzo. Netko od osoblja je nazvao hitnu pomoć koja je bila na liniji i vodila nas kroz ono što smo trebali napraviti. Mlada žena nije paničarila, ali je bila zabrinuta. Beba je uskoro stigla. Ovo je jedan od najbizarnijih zatvaranja kluba koje smo imali. Tim je radio zajedno. Svi smo plakali. Pozitivna je stvar što nitko od nas nije bio preplašen niti je paničario. U svakom slučaju, napravili smo to.”


Možda se pitate što je djevojka u posljednjem stadiju trudnoće uopće radila u noćnom klubu tako kasno. “Jedna od njezinih prijateljica je predložila da ju odvedu u klub jer je imala nekih osobnih problema. Nije pila. Bila je jedna od posljednjih gostiju jer nije mogla hodati”, objasnila je menadžerica Marie-Helene.


U noćnom su klubu brzo zaključili da, obzirom da mu je to zakonsko mjesto rođenja, da beba dobije doživotno pravo na besplatan ulaz. Osoblje se povezalo s mladom majkom i bebom, od kojih je oboje zdravo i u dobrom stanju.
“Nadamo se da će nas obavještavati o tome kako sve ide”, kaže menadžerica.