Hit na Twitteru

Djevojka dobila jedinstvenu poruku nakon odbijenice: “Gay sam, ali…”

P. N.

Foto Pexels

Foto Pexels

Jillian Druzgala u objavi je priložila screenshot poruke koju je dobila nakon što je nepoznatom dečku ostavila svoj broj mobitelaIako nitko ne voli biti odbijen kada prilazi nepoznatoj osobi, može se dogoditi da to odbijanje dovede i do pozitivne situacije. Upravo se to dogodilo jednoj Amerikanki koja je svojim svjedočanstvom nasmijala korisnike na Twitteru, prenosi VT. 


Naime, Jillian Druzgala u objavi je priložila screenshot poruke koju je dobila nakon što je nepoznatom dečku ostavila svoj broj mobitela. – Hej, ovdje je Derek. Htio sam ti reći kako poštujem tvoje samopouzdanje i to što si mi prišla i dala svoj broj mobitela. Jako si lijepa. Nažalost, ja sam gay, ali imam identičnog brata blizanca koji je heteroseksualan. Pa ako želiš njegov broj mobitela… – odgovorio je Derek na Jillianin pokušaj zavođenja. 
Jillian je na društvenim mrežama objavila i kako je na kraju otišla na spoj s Derekovim bratom blizancem te kako će nastaviti svoja druženja u budućnosti. Neka odbijanja očito ne ostanu samo u lošem sjećanju…