Savjeti

Djedica postao viralni hit nakon što je njegova unuka objavila urnebesna pravila: “Dečko ti mora navijati za Celtic!”

Portal Novilist.hr

Ilustracija Reuters

Ilustracija Reuters

Društvene mreže su oduševljene humorističnim djedicom koji je unuci sastavio listu kvaliteta koje njezin dečko mora ispunjavati.Jedan je djedica postao viralni hit nakon što je poslao poruku o pravilima za dečka svoje unuke.


Unuka Amie je objavila poruke na Twitter profilu, a kaže da su je pravila nasmijala jer je njezin djed vrlo humorističan. 


Pravila


– mora biti rimokatolik
– mora navijati za Celtic


– mora imati posao


– mora mi se svidjeti


– ja se njemu moram svidjeti


– mora biti financijski stabilan


– dok je u vezi, nikad ne smije pogledati drugu ženu


– mora biti vrlo dobar


– mora imati auto


– kad je u mom društvu, uvijek se mora ponuditi da plati račun.


Pravila djedice su ubrzo osvanula na Twitteru njegove unuke i u kratkom vremenu skupila više od 6 tisuća “lajkova”.Amie je za Unilad izjavila da je njezin djed vrlo smiješan. “Uvijek se smijem kad mi pošalje blesave poruke na WhatsApp, pa mi ovaj popis uopće nije bio šok. On i ja smo oduvijek vrlo bliski. Mislim da su pravila užasno smiješna. Već je postajao popularan zbog poruka – humorističan je čovjek!”


Da je djedica pun dobronamjernog humora s listom, dokazuje i činjenica da Amie trenutno ima dečka koji ne ispunjava prvi uvjet s njegove liste – nije rimokatolik. Ami je uvjerila javnost da ga je djedica svejedno prihvatio i da se odlično slažu. “Sve odobrava. Sretan je ako sam ja sretna”, prenosi Unilad.