Strašno

Dječačić u vrtić donio vrećicu heroina zbog kojeg se “osjeća kao Spider-Man”: Policija imala što vidjeti u njegovu domu

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Učiteljica je odmah obavijestila ravnatelja koji je kontaktirao policiju.Dječak star pet godina u vrtić je donio vrećicu heroina rekavši da se zbog “tog praha” osjeća kao Spider-Man, prenosi LADBible. Incident se dogodio prošlog tjedna u Osnovnoj školi Lawrence, u gradiću Holyoke (Massachusetts).


Učiteljica je odmah obavijestila ravnatelja koji je kontaktirao policiju. Poručnik Jim Albert izjavljuje da je dječak pokazao vrećicu učiteljici i kazao da se zbog nje osjeća kao popularni Marvelov superjunak. Dijete je odvedeno u bolnicu, ali policija vjeruje da zapravo nikada nije konzumirao zabranjenu supstancu.


Policija je zatim otišla u dječakov dom gdje su našli njegova oca, Bennyja Garciu. Muškarac je na posjedu navodno imao 40 vrećica kokaina i 70 vrećica heroina.
Poručnik Albert objašnjava da je već ranije bio izdan nalog za uhićenjem Garcie zbog optužbi povezanih s narkoticima. Zbog incidenta u školi, lista optužbi će se i povećati.


U domu je bila i beba koju je zajedno s dječakom preuzela Socijalna skrb. Garcia će ostati u pritvoru do saslušanja idućeg tjedna, kada će se odlučivati o jamčevini.