Piše na ambalaži

Cardi B komentirala ljude koji drže ketchup u hladnjaku: Pokrenula žustru raspravu

P. N.

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Nakon objave, Twitter je eksplodirao s količinom komentara od strane korisnika društvene mreže koji su reperici objasnili skladištenje namirnice.Na društvenim mrežama apsolutno sve može dovesti do rasprave. Ako se donekle mogu shvatiti rasprave o nekom filmu, seriji, pa i politici, posljednja rasprava pokazuje da se itekako žustro može debatirati oko – ketchupa. 


I to ne samo ketchupa, već mjesta na kojemu ga držimo kod kuće.


Reperica Cardi B je na Twitteru objavila: “Ne može se vjerovati ljudima koji čuvaju ketchup u hladnjaku. Zamislite hladni ketchup na jajima. To me zbilja nervira!”, napisala je Cardi B, a prenosi VT.
Nakon objave, Twitter je eksplodirao s količinom komentara od strane korisnika društvene mreže koji su koji su reperici objasnili skladištenje namirnice.


“I treba ga držati u hladnjaku nakon otvaranja… to čak i stoji na boci”, objavila je jedna korisnica.


Mnogi su joj odgovorili da je ketchupu mjesto u hladnjaku, a neki su otišli toliko daleko da su čak slikali i snimali pakiranja ketchupa na kojima je jasno naznačeno na koji se način čuva ova namirnica.Cardi nije završila raspravu tek jednom objavom. Kasnije je napisala: “Hladan sos me užasno ljuti, mrzim hladni sos na pečenoj piletini.”


Pjevačica je kasnije dodala i da je više od hladnog ketchupa, ljuti hladni preljev za palačinke.