Skriveni talent

Britney Spears u novoj branši: U Francuskoj uskoro i njezina prva samostalna izložba

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

 Naslov izložbe će glasiti "Sometimes you just gotta play!!!!!"Britney Spears će u francuskoj galeriji umjetnosti uskoro imati svoju prvu solo izložbu, prenosi Metro. Naslov izložbe će glasiti “Sometimes you just gotta play!!!!!”, a ime potječe iz 2017. godine kada je pop zvijezda na Instagramu objavila baš takav opis ispod videa na kojem je vidimo da doista i slika.


Galerija u kojoj će biti izložba smještena je u Figeacu i nosi ime Galerie Sympa. Sretnu vijest su objavili na svom Instagram profilu: “Oduševljeni smo što ćemo otvoriti prvu solo izložbu Britney Spears u galeriji. Prateći njezino otkriće da je sklona pastelnim nijansama, Britney je donirala svoju sada već legendarnu sliku na aukciji u Las Vegasu. Robin Leach, voditelj CBS-ove serije ‘Lifestyles of the Rich and Famous’, ugrabio ju je za impresivnih deset tisuća dolara”, stoji u objavi.


FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStory

“Dobra duša kakva je, Britney je zaradu donirala žrtvama masovne pucnjave u Vegasu koja se dogodila tijekom gradskog glazbenog festivala prije mjesec dana. U to vrijeme, navodno je rekla da cvijeće s njezine slike predstavlja novi početak i da se u tom duhu, krećemo naprijed”, zaključuju iz galerije.