Neoprezna vožnja

Avantura nestašnog psića sa sretnim završetkom: Vlasnikovim autom završio u – ribnjaku

P. N.

Bizarni se incident dogodio u kineskom gradu Xinguangu, a sve je zabilježila nadzorna kamera.U posljednje vrijeme sve više nestašnih pasa želi testirati svoje vozačke sposobnosti. Nakon što se labrador Max autom vozikao po susjedstvu, jedan je pas vozilo svog vlasnika “parkirao” u ribnjak.


Bizarni se incident dogodio u kineskom gradu Xinguangu, a sve je zabilježila nadzorna kamera. Vlasnik bijelog SUV-a, Jia, parkirao je kraj ostalih automobila, kada se njegovo vozilo odjednom pomaknulo naprijed i završilo u ribnjaku, prenosi LADBible.


Motor je ostao upaljen, a auto je upao u plitku vodu. Jia je došao tek nekoliko sekundi kasnije i gledao kako mu vozilo pluta.
Vlasnikovog psića za kojeg se vjeruje da je izazvao nezgodu, na snimci vidimo kako pokušava izađi kroz prozor na krovu pri čemu mu pomaže lokalno stanovništvo.


“Bio sam spreman otići, ali sam shvatio da sam ostavio novčanik i kutiju proizvoda. Otvorio sam bunker tako da mogu ukrcati namirnice kada se vratim. Dok sam se vraćao, moj me pas vidio i počeo skakati jer je bio vrlo uzbuđen. To je nekako prebacilo moj auto u brzinu i odvezlo ga u ribnjak. Zahvalan sam obližnjim stanovnicima koji su pomogli spasiti mog psa”, kazao je Jia, a prenosi LADBible.