Što dosadnije, to bolje

Autor bestselera nema dileme: Dosada s partnerom je ključ duge veze. Objasnio i zašto

P. N.

Foto Pixabay

Foto Pixabay

On je dodao i kako nas društvene mreže sa svojim nerealnim i "savršenim" fotografijama odvraćaju da budemo jednostavno - dosadniIako su “fancy” večere i izlasci s vremena na vrijeme odličan način kako provesti večer s vašim partnerom ili partnericom, nakon nekoga vremena najdraže vam je ipak biti s nekim tko cijeni odlaske na kavu i večeri s Netflixom. Autor bestselera “The Subtle Art Of Not Giving A F*ck” Mark Manson smatra kako opstaju one veze koje su “što je moguće dosadnije”. 


Popularni “životni stručnjak” rekao je za Business Insider kako je dosada s partnerom ključ dugih veza. 


– To zvuči jako čudno ljudima, ali ako razmisliš o tome, o 80-godišnjem paru koji je zajedno već 60 godina, razlog zašto su skupa toliko dugo je zbog toga što su bili u stanju biti dosadni jedno s drugime. Nisu zajedno jer su išli na lude zabave i putovanja, nego jer su iz godine u godinu bili u stanju sjediti doma, razgovarati o istim stvarima, gledati televiziju, kuhati večeru i slično. Bez ikakve drame – smatra Mark Manson. 
On je dodao i kako nas društvene mreže sa svojim nerealnim i “savršenim” fotografijama odvraćaju da budemo jednostavno – dosadni. A osobe koje se izvana pokazuju zanimljivima i uzbudljivog života su zapravo “užasan odabir za vezu”.