Originalna osveta

Ako vam je bivši partner bio pravi nametnik – ova ideja za Valentinovo će vas oduševiti!

P. N.

Photo/Unsplash

Photo/Unsplash

Zoološki vrt u velikoj Britaniji je došao na genijalnu ideju obilježavanja Valentinova. Bliži se najromantičniji dan u godini, a vi ste upravo izašli iz loše veze? Umjesto sladoleda i serija na Netflixu, zoološki vrt u Engleskoj ima odličnu ideju kojom možete obilježiti taj dan.


Ako vam je vaš bivši partner ili partnerica ostao u sjećanju kao štetočina, na originalan način ćete tu informaciju moći podijeliti sa svijetom, javljaju s MSN-a.  Helmsley Conservation Centre, smješten jugoistočno od Londona, dozvoljava posjetiteljima da imenuju žohara po svom bivšem partneru.  Imena će se pojaviti na tabli za žohare pored ograđenog prostora gdje su isti smješteni u zoološkom vrtu. Novac prikupljen ovim pothvatom uložit će se u buduće projekte zoološkog vrta.

“Za one koji ne zahtijevaju osvetu, postoji još jedan način da se osjećate bolje na Valentinovo”, navodi zoološki u izjavi, prenosi MSN.  Sudionici će dobiti certifikat koji glasi: “Nazvao sam žohara u Hemsley Conservation Centreu, u ne tako dragoj uspomeni na moje bezvrijedne bivše!”