Regionalna liga

Vaterpolisti Primorja EB svladali Vojvodinu 8:7 u gostima

Igor DuvnjakNOVI SAD Utakmica razigarvanja A2 Regionalne lige vaterpolista: Vojvodina – Primorje Erste banka 7:8 (1:3, 1:2, 2:2, 3:1). Suci: Balažević i Jovančević (Srbija).


VOJVODINA: Filipović, Šiman, Arnuš, Marinković, Tintor, Vasin, Prekogačić, Ćatović 1, Blažević 1, Tubić, Petković, Marić, Ristić, Radulović.


PRIMORJE ERSTE BANKA: Čubranić, Čunko, Brubnjak 1, Putt, Peroš, Blažić 1, Tkač 1, Rakovac, Augusti 1,Vrlić 1, Paparić, Marić, Milošević, Car 3.
Vaterpolisti Primorja Erste banke su nastavili uspješnim nastupima u drugom dijelu sezone, momčad trenera Igora Hinića je u razigravanju šestorice najboljih osvojila bodove s Vojvodinom u gostima s konačnom pobjedom 8:7. Gosti su krenuli silovito, Mislav Vrlić i prijatelji su se odmah i nametnuli te su na kraju dobili prvu četvrtinu 3:1. Nastavili su u istom trendu, iskusni raspoloženi strijelac Bojan Car je dao prvi od svoja tri gola i odvojio je »primorjaše« na vrlo obećavajućih 4:1. U preostalom dijelu utakmice Novosađani su pokušali nadoknaditi veliki zaostatak, teže im je bilo anulirati ovaj minus jer su Riječani igrali vrlo čvrstu obranu. U posljednju četvrtinu su uplivali vodsvom 7:4 što su do kraja pretvorili u pun pogodak, na koncu je bilo 8:7 za Primorje EB.