Regionalna liga je važnija

Vaterpolisti Primorja EB poraženi od Jadrana 22:1, Riječani nastupili s juniorima!

Portal Novilist.hr

Razlog u promjeni kompletnog sastava leži u činjenici da Riječane već ovoga četvtka očekuje ogled A-2 Regionalne lige protiv Vojvodine u Novom Sadu. Riječani su navodno pokušali ishoditi promjenu termina te utakmice, no nisu naišli na razumijevanje Novosađana pa su u klubu očito procijenili da je u ovom trenutku pametnije "žrtvovati" utakmice Kupa nego susret u Regionalnoj ligi.Primorje EB – Jadran 1:22 (0:5, 0:4, 0:6, 1:7)


ZAGREB Bazen na Savi. Suci: Zoran Tomić, Marko Matijević  Delegat: Miroslav Vlašić


PRIMORJE EB: Čubranić, Šimac, Vuković, Grbac 1, Marsanić, Kaluđerović, Tomić, Sorić, Babić, Abramović, Petrić, Tadejević, Polonijo.
JADRAN: Anić, Burić 2, Domagoj Zović, Bego 6, Burić, Pejković 4, Power 4, Vrdoljak 1, Visković 1, Delić 1, Čondić Kadmenović 2, Dužević 1, Sučić, Borovčić Kurir.


Vaterpolisti Primorja EB doživjeli su i drugi poraz na četvrtfinalnom turniru Kupa Hrvatske u Zagrebu. Riječani su nakon očekivanog poraza od Mladosti doživjeli neočekivano visoki poraz od Jadrana. Doduše, bitno je naglasiti da su u toj utakmici Riječani nastupili s juniorskim sastavom, a isto će učiniti i večeras od 21 sati igraju protiv Galeba.


Razlog u promjeni kompletnog sastava leži u činjenici da Riječane već ovoga četvtka očekuje ogled A-2 Regionalne lige protiv Vojvodine u Novom Sadu. Riječ je o utakmici koja je već bila odgađana pa nova odgoda nije dolazila u obzir. Očito su nakon svega u riječkim redovima procijenili da im je taj susret važniji od dvaju ogleda Kupa Hrvatske.