Wild card

Vaterpolisti Mladosti s pozivnicom u B skupini Lige prvaka

HinaBARCELONA Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i ove će godine sudjelovati u Ligi prvaka za koju su dobili pozivnicu i na današnjem ždrijebu u Barceloni smješteni su u skupinu B sa Pro Reccom, FTC Telecom Budapest, Hannoverom, Marseilleom i Dinamom iz Tibilisia, dok će protivnici dubrovačkog Jug CO u skupini A biti Barceloneta, Olympiacos, Jadran HN, Szolnok i Spandau 04.


»Grupa je izuzetno zahtjevna i teška jer je Ferencvaros ovogodišnji je prvak Europe a sada su se i dodatno pojačali na pojedinim pozicijama. Pro Recco jedna je od najboljih svjetskih organizacija vezana za klupski vaterpolo. Imaju izvanrednog stručnjaka Ratka Rudića i neograničen budžet i sve će se napraviti da osvoje naslov prvaka ove godine« kazao je nakon ždrijeba trener Mladosti Zoran Bajić.


Po njegovim riječima Marseille, za kojeg igra naš reprezentativac Ante Vukičević, nakon osvajanja prošlogodišnjeg LEN kupa dodatno su se pojačali i želje se ove godine dokazati i u Ligi prvaka, a pravo iznenađenje skupine mogao bi biti Hannover koji je u svoje redove doveo ruskog internacionalca ljevaka Nagaeva i našeg bivšeg reprezentacivca Petra Muslima. Jedini »outsider« u B skupini je gruzijski Dinamo koji ove godine prvi put sudjeluje u grupnoj fazi Lige prvaka.