Oproštaj velikana

Sandro Sukno objavio definitivni kraj karijere: ‘Sve ovo što sam osvojio, toga možda nije ni trebalo biti’

P. N.Nešto više od godinu i pol nakon što su mu utvrđeni problemi sa srcem, legendarni kapetan Barakuda Sandro Sukno objavio je definitivni kraj karijere. Službeno je raskinuo ugovor s dubrovačkim “Jugom” i potvrdio odlazak iz bazena.


– Nije ni meni bilo lako donijeti odluku. Ja sam više od svega želio i dalje igrati, uživati u onome što najviše volim, ali mislim da je bolje ovako, ne riskirati. Dugo jest trajalo, ali zato što sam ja želio biti, koliko je to moguće, maksimalno siguran. Želio sam i prikupio puno mišljenja, puno je tu bilo pregleda, testiranja. Bilo je i različitih mišljenja, pa mi je i zato bilo još teže donijeti ovakvu odluku. Ne, ona nije bila lagana, ali mislim da je pametna, rekao je Sukno za Sportske novosti.


– Sve ovo što sam uspio, sve što sam osvojio u karijeri, toga možda uopće nije trebalo ni biti, i vjerojatno ne bi ni bilo da sam u mlađim danima naletio na neke još malo opreznije doktore. Možda bi mi oni rampu spustili već tada, dok sam bio dječak. Da, možda bi mi zabranili igrati. Mogu biti sretan što se ništa nije dogodilo i moram to i tako gledati, zaključio je.