Oproštaj od velikog Sarača

Posljednji pozdrav: HRS i Podravka otvorili knjige žalosti za rukometnu legendu

Hina

Zlatko Saračević, Foto: Arhiva NL

Zlatko Saračević, Foto: Arhiva NL

Knjige žalosti otvorene su za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi Zlatku Saračeviću.ZAGREB Hrvatski rukometni savez (HRS) i rukometni klub Podravka Vegeta, otvorit će knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi Zlatku Saračeviću koji je umro u nedjelju.


U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći će se upisati 23. veljače od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat, dok je knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena danas od 16:00 do 19:00 sati i sutra od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.


“Nažalost, jučer navečer nas je potresla vijest iz Koprivnice da je naš Sarač odradio posljednje minute na rukometnom terenu. Izgubili smo jednog velikana. Otišao je jedan velik i dobar čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, bio je pravi prijatelj, bio je odličan čovjek i to je najveći gubitak. Uime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut,” kazao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.
Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan “Zlatko” Saračević (59) umro je u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.