Slab nastup

Miočić ostao bez naslova u UFC-ovoj teškoj kategoriji! Kamerunac ga oborio brutalnim nokautom

P. N.

Reuters

Reuters

Revanš dvojice boraca završen je u 52. sekundi druge runde, kad je Kamerunac lijevim krošeom poslao Miočića u nokdaunAmerički Hrvat Stipe Miočić nije uspio u pokušaju da šesti put obrani naslov prvaka UFC-ove teške kategorije – brutalnim nokautom u drugoj rundi pobijedio ga je Kamerunac Francis Ngannou.


Revanš dvojice boraca završen je u 52. sekundi druge runde, kad je Kamerunac lijevim krošeom poslao Miočića u nokdaun. Stipe se, piše Gol, u tom trenuku ugasio jer je udarac sjeo ravno na bradu, a Ngannou je želio biti siguran da je novi prvak te se bacio na njega i udario još jednom prije nego je dvoboj prekinut.


Reuters


Američki Hrvat prikazao se u dosta lošem svjetlu, a u nešto manje od šest minuta borbe zabilježio je svega nekoliko udaraca rukom. Ngannou je bio dominantan od prve pa sve do posljednje sekunde dvoboja, a u nekoliko je navrata pogodio Miočića već u prvoj rundi.
Nakon pobjede Ngannou je izrazio želju da se bori protiv Jona Jonesa, koji se već mjesecima priprema za svoj debi u teškoj kategoriji, piše Gol.


Reuters