Hrvatski Premier Tenis

Jana Fett i Borna Ćorić pobjednici humanitarnog turnira u Osijeku u organizaciji Donne Vekić i obitelji

Hina

Borna Ćorić/Foto PIXSELL

Borna Ćorić/Foto PIXSELL

Fett je u finalu tenisačica uvjerljivo svladala domaćicu turnira Donnu Vekić sa 6-2, dok će Ćorić kod tenisača bio još uvjerljiviji svladavši Marina Čilića sa 6-1



OSIJEK  Jana Fett u konkurenciji igračica, a Borna Ćorić u konkurenciji igrača pobjednici su humanitarnog turnira Hrvatski Premier Tenis igranog ovoga tjedna u Osijeku u organizaciji Donne Vekić i njezine obitelji.


Fett je u finalu tenisačica uvjerljivo svladala domaćicu turnira Donnu Vekić sa 6-2, dok će Ćorić kod tenisača bio još uvjerljiviji svladavši Marina Čilića sa 6-1.


U finalnom dvoboju muških parova Nikola Mektić i Franko Škugor svladali su Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6-3




Igralo se i u konkurenciji muških parova, mješovitih parova te legendi. U finalnom dvoboju muških parova Nikola Mektić i Franko Škugor svladali su Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6-3, u finalu mješovitih parova Borna Gojo i Tereza Mrdeža nadigrali su Duju Ajdukovića i Anu Konjuh sa 4-0, dok su su susretu legendi koji su za partnere imali talentirane mlade osječke igrače su Iva Majoli i Matej Dodig bili bolji od Gorana Prpića i Nere Tešankić sa 4-2.


Na kraju turnira doniran je ček na 100.000 kuna za KBC Osijek


Tijekom događaja koji je traja od četvrtka do nedjelje sakupljala su se sredstva koja će biti donirana KBC Osijek, kao i hrvatskim znanstvenicima koji se bave pronalaskom cjepiva i lijeka protiv COVID-19. Na kraju turnira doniran je ček na 100.000 kuna za KBC Osijek.