SP u samostrelu

Andrej Krstinić osvojio još jednu medalju na SP-u u Budimpešti, nakon dvaju zlata stigla je i ekipna bronca

Valentina Prokić

Andrej Krstinić

Andrej Krstinić

Krstinić je bio u ekipi s Marijanom Kajfešom i Mihaelom Oborovečki te su pobijedili predstavnike Njemačke 6:2RIJEKA Andrej Krstinić, samostreličar iz Malinske, zadnjeg je dana Svjetskog prvenstva, koje se održavalo u Budimpešti, nakon dvaju zlata osvojio broncu u konkurenciji mješovitih ekipa. Krstinić je bio u ekipi s Marijanom Kajfešom i Mihaelom Oborovečki te su pobijedili predstavnike Njemačke 6:2.


Prvi u ekipnom mješovitom dijelu bili su Martin Oborevečki, Valentina i Domagoj Pereglin, koji su u finalu svladali Francusku 6:4. U duel mečevima za broncu i zlato na distanci od 50 metara Martin Oborovečki je slavio u muškoj konkurenciji pobjedom nad francuskim predstavnikom 6:2. Treće mjesto pripalo je Domagoju Pereglinu, koji je bio bolji od Andreja Krstinića 6:2.


U ženskoj konkurenciji Mihaela Oborevečki je pobijedila Valentinu Pereglin 6:0, dok je u borbi za brončano odličje Sanja Komar bila uspješnija od francuske predstavnice 6:0. U konkurenciji juniorki drugo mjesto osvojila je Karla Bartolović, a treće Iva Popović Gecan.