Superliga

Odbojkašice Rijeke CO nisu uspjele iznenaditi na Trsatu, Karlovčanke došle do nove pobjede

Katarina Blažević

Mara Štiglić/Foto V. KARUZA

Mara Štiglić/Foto V. KARUZA

Domaće su igračice u prvom setu bile pomalo i preplašene, dosta su griješile, da bi u drugoj dionici igre na krilima raspucane Mare Štiglić vratile nadu



RIJEKA Susret 15. kola Superlige odbojkašica: Rijeka CO – Kelteks Karlovac 1:3 (22:25, 25:14, 19:25, 22:25). Dvorana mladosti. Gledatelja: 70. Suci: Ivković i Jukić.


RIJEKA CO: Volarić (L), Sluga, Vekić, Smojver, Popić, Brkičić, Trcol, Štiglić, Francetić, Gregorović, Pavačić, Aleksa (L), Ščekić.


KELTEKS KARLOVAC: Malović, Pavlaković, Kolaković, Bogati Pantelić, Vladić, Grubešić (L), Vrbanić, Ivačević, Banjavčić, Dujmović, Nikačević, Barić, Badanjak, Grgić (L).




Odbojkašice Rijeke CO nisu uspjele na Trsatu iznenaditi drugoplasiranu ekipu lige, Kelteks Karlovac.


Domaće su igračice u prvom setu bile pomalo i preplašene, dosta su griješile, da bi u drugoj dionici igre na krilima raspucane Mare Štiglić vratile nadu. Favoritkinje su ipak okrenule rezultat u svoju korist.


Mlada riječka ekipa u trećem je setu ponovila izdanje iz prve dionice, bilo je tu puno grešaka na servisu, a iskusnije gošće su dobro blokirale Štiglić i Francetić te tako došle do novog ligaškog slavlja.